30 Серпня, 2023 0 Коментарів
Холодильна і морозильна техніка
Про випуск холодильної техніки Ганс Лібхер вперше задумався в 1953 році. Відвідавши збанкрутілий завод, проаналізувавши попит на холодильники та морозильники, Ганс Лібхерр побачив можливі перспективи розвитку цього бізнесу. Він вирішив відкрити власне виробництво в місті Оксенгаузен (Німеччина). Перша фабрика почала свою роботу вже через рік — в 1954 році.
У сучасній номенклатурі холодильної техніки переважають моделі побутових холодильників і морозильників преміумкласу, а також професійна холодильна техніка для бізнесу HoReCa, пекарень, супермаркетів та медичної галузі.
Професійна холодильна і морозильна техніка
Уважний підхід до потреб клієнтів і власників бізнесу дозволяє створювати професійну холодильну і морозильну техніку, що відповідає найвищим стандартам якості.
Сьогодні компанія Liebherr випускає кращі на ринку за показниками енергоефективності та довговічності пристрої для оснащення готелів, ресторанів, супермаркетів, пекарень та кондитерських, а також надійне медичне і лабораторне обладнання.

 

Компанія виробляє малогабаритні, комбіновані, окремостоящі і вбудовані холодильники і морозильники, винні кліматичні та темперовані шафи, а також професійні холодильне та морозильне обладнання.