84576.00

SKU: 111610 Категорія:
Доставка і повернення
Доставка і повернення

Next day delivery in store

Buy before 6pm to receive your order next day.
FREE

Next day delivery

Orders before 6pm from Monday to Saturday (or before 1pm on Sunday) will be delivered Next working day (except Northern Ireland and Highlands). Orders placed after 6pm (after 1pm on Sunday) or for Northern Ireland and Highlands will be delivered in 2 working days.
29 USD

Drop Point

In 2-3 working days. Pick up your parcel in one of the many diferent collection points available and during a wide range of hours.
39 USD

Same day delivery in London:

Place your order before 13:00 to get it today!. If you order later on, you’ll receive it the next day and if you order on Sunday, you’ll receive it the next working day.
59 USD
Інформація про доставку
Інформація про доставку

SHIPPING

Complimentary ground shipping within 1 to 7 business days In-store collection available within 1 to 7 business days Next-day and Express delivery options also available Purchases are delivered in an orange box tied with a Bolduc ribbon, with the exception of certain items See the delivery FAQs for details on shipping methods, costs and delivery times
Гарантії
Гарантії

Characteristics of wood :

  • Hard, compact , fiberous and porous
  • Good wood gives a rich, warm and beautiful surface.

Wood is used for the construction of:

  • Floor, Furniture, Walls
  • Incidental furnishing (lampshades, picture frames)
  • Kitchen & restaurant ware

Опис

Бренд Лорастар
Особливість Прасувальна пара
Колір Золото
Назва моделі СМАРТ 1980
Стиль Сучасний

Про цей пункт

  • ЗНОВУ НАСОЛОДЖУЙТЕСЬ ПРАСУВАННЯМ: Заощаджуйте час і гроші за допомогою професійної праски Laurastar і сухої мікродисперсної пари. Легке та ефективне прасування та ПРОФЕСІЙНІ результати тепер можливі у вашому власному домі.
  • ГІГІЄНІЧНА ПАРА – Вбиває 99,9% мікробів, пилових кліщів і грибків у вашому текстилі. Повністю натуральне рішення для ефективного запобігання поширенню мікробів.
  • ПРОФЕСІЙНА СИСТЕМА ПРАСУВАННЯ: 4-швидкісна система пилососа та повітродувки накачує дошку повітрям, щоб розправити тканину та запобігти небажаним складкам, або міцно утримує одяг на дошці для бездоганних складок.
  • ДОВГОВІЧНА ЯКІСТЬ
  • ПРАСКА 3-В-1: Відпарюйте, прасуйте та очищайте текстиль за допомогою пари Laurastar, яка не залишає ваш одяг мокрим і працює в 15 разів швидше, ніж пара від стандартних парогенераторів.

Опис продукту

Суха мікродисперсна пара

Laurastar DMS гарантує вам ідеальний результат за половину часу, дбайливо поводячись з тканинами, делікатно наповнюючи їх і забезпечуючи гігієнічний ефект в основі волокон, який вбиває 99,999% бактерій і 100% пилових кліщів* за допомогою простого акту прасування: продуктивність, догляд і гігієна завдяки парі, яка не залишає ваш одяг мокрим і працює в 15 разів швидше, ніж пара від стандартних парогенераторів.

Суха мікродисперсна пара

 

Активна прасувальна дошка

Завдяки системі вакууму та вентилятора активна прасувальна дошка Laurastar максимально захищає тканини, вдихаючи нове життя у ваш одяг. Система вентиляторів автоматично утримує тканину на дошці та створює повітряну подушку для запобігання утворенню заломів. Що стосується пилососа, то він дозволяє одягу залишатися рівно на дошці, що дозволяє легко прасувати складки.

активна плата, вентилятор і пилосос

 

Єдина ідеальна температура

Провівши дослідження в наших лабораторіях, ми визначили ідеальну температуру для прасування. Більше ніяких коригувань! Ваш Laurastar … автоматично досягне ідеальної температури для всіх ваших тканин.

одна ідеальна температура

 

Розумне з’єднання Bluetooth

Завдяки технології Bluetooth ваша прасувальна система підключається до мобільного додатка та навчає вас, як прикрасити свій одяг. Три типи відеоуроків можуть запропонувати допомогу: допомога з установкою та обслуговуванням, основні методи прасування та надання експертних порад щодо прасування шовку, бавовни чи вовни.

З'єднання Bluetooth

 

 

Портативне та безпечне зберігання

3D підошва праски

ергономічний дизайн

Laurastar SMART 1980

Портативне та безпечне зберігання

Місце для зберігання праски термостійке, що дозволяє прибирати праску, поки вона ще гаряча, відразу після того, як ви нею скористалися.

Активна 3D-підошва

Нова вдосконалена активна 3D-підошва дозволяє прибрати з тканини навіть найсильніші складки.

Його нова повністю алюмінієва 3D-підошва також рівномірно розподіляє пару по всій поверхні праски.

Ергономічний дизайн

Нова ексклюзивна технологія відпарювання в Smart U автоматично випускає пару, не натискаючи жодних кнопок.

Технологія імпульсного відпарювання впорскує оптимальну кількість пари в тканини.

Професійна праска

Виняткові результати завдяки найсучаснішим технологіям: датчику руху для випуску пари, одному ідеальному налаштуванню температури, а також сповіщенням про навчання та технічне обслуговування прасування через наш додаток.

Гігієнічна пара вбиває віруси, бактерії та пилових кліщів

Швейцарські технології та дизайн

велика прасувальна дошка

звільнитися від зморшок вдвічі швидше,

Гігієнічна пара

Гігієнічна пара LAURASTAR усуває 99,9%* мікробів і вірусів в одязі, білизні та інших текстильних предметах і ефективно знезаражує, що доведено тестами, проведеними швейцарськими та американськими лабораторіями.

Природний і простий спосіб зберегти сім’ю.

*Проведено швейцарською лабораторією Scitec Research SA та US Microchem, 2020 р.

Швейцарська якість

Продукція Laurastar створена для довговічності. Наші швейцарські інженери розробляють наші продукти таким чином, щоб ви могли насолоджуватися ними протягом тривалого періоду. Боротьба із запланованим старінням.

Дослідники Laurastar вже 40 років працюють над досягненням професійної досконалості в парі.

Велика прасувальна дошка

LAURASTAR Smart 1980 має гарну та велику поверхню прасувальної дошки, 50 x 17 дюймів.

Дошка також регулюється по висоті.

Позбавтеся від зморшок вдвічі швидше

LAURASTAR Smart 1980 пропонує всі професійні функції, які дозволяють позбутися складок з текстилю за лічені секунди. Активна дошка та 3D-підошва дозволяють заощадити час, отримати професійні результати та зробити прасування легким і приємним.

Додаткова інформація

бренд

LAURASTAR

колір

Gold

Reviews

Відгуків поки що немає.

Be the first to review “Прасувальна система Laurastar SMART U 1980 Limited Edition in Gold”